Facebook Code

20 mai 2016

Diamond Faces si Best Casting SRL actioneaza la Constanta

Cei de la REAL MOMENT MANAGEMENT, care au fost dati afara din Auchan Titan Bucuresti, au vopsit gardul insa inauntru a ramas leopardul: acum se numesc BEST CASTING SRL, CUIul a ramas acelasi: 35105557, sediul social si l-au mutat in Aleea Slt. P.M. Dragos Mladinovici nr. 2, unde au mai existat alte firme care au avut de-a face cu acest domeniu: LM MEDIA CAST, 4U MEDIA CAST, GMM CAST, 4 YOU MEDIA CAST, FM CAST.
Acestia actioneaza acum la Constanta, strada Soveja nr. 62 unde folosesc aceeasi metoda. Prima data acosteaza parinti cu copii sau tinere / tineri, pe care ii complimenteaza cat de bine arata, sau ce calitati au si cat de buni sunt pentru proiectul lor. Apoi le prezinta posibilitatea participarii la activitati din care pot castiga bani sau produse, pe parcursul unui an, toate acestea contra unei "modice" sume de circa 100 RON si semnarea unei conventii, conventie care nu contine nimic din povestile indrugate de agentul agentiei mai devreme, ci doar faptul ca agentia se obliga sa faca o poza viitorului "model" si sa il adauge intr-o baza de date, pe un site Photolithography.
Urmeaza apoi urmatorul pas al ingineriei, laudele la adresa "modelului" nu mai contenesc si se prezinta un contract "profesionist" care ar ajuta "modelul" si mai mult. La fel si aici, ceea ce este transmis verbal nu se potriveste cu ceea ce este mentionat in contractul scris, de data aceasta fiind vorba de o suma mai mare de ordinul catorva sute de euro. In contract agentia se obliga sa faca o sedinta foto si un album si sa "promoveze" "modelul". Deci nimic din promisiunile de recuperare rapida a investitiei care sunt transmise verbal. La acest punct agentia se multumeste si doar cu un avans din suma mentionata in contract, urmand mai apoi sa trimita tot felul de notificari pe SMS despre plata restului ramas, altfel amenintand cu darea in judecata.
Cei mai multi ajung pe site la acest moment si realizeaza in ce au intrat. Recomandarea este sa nu mai plateasca nici un ban agentiei, chiar daca acestia ameninta cu instanta. De-a lungul timpului aceste agentii nu au dat pe nimeni in judecata, ei doar incercand sa intimideze, iar cei slabi de inger sa cedeze si sa continue sa plateasca.
Pentru recuperarea banilor solutia este darea in judecata, insa este foarte greu de dovedit inselatoria, agentia fiind acoperita de acte, iar oricum pana sa se termine procesul agentia dispare.
Sunt totusi si persoane care si-au recuperat banii dupa ce au mers pe capul agentiei si au atentionat potentialele viitoare victime de practica acestora. Alungarea viitorilor clienti pare sa ii doara cel mai tare, asadar puteti incerca cu incredere aceasta varianta.

6 comentarii:

  1. Ce poti face in caz ca esti victima lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa-i iei la bataie

      Ștergere
    2. MARE ATENTIE ...SUNT ACUM LA MAGAZINUL UNIRII BUCURESTI SUB DENUMIREA ARTEMIS AGENCY !!!!!

      Ștergere
  2. Eu m-am țepuit la ei în stil mare cu o sumă de aproape 2000 RON. Nu o să-mi mai recuperez niciodată banii dar dacă îi mai reperez pe undeva o să le alung viitorii clienți. Nu o să le uit niciodată fețele celor de la Best Casting SRL/Diamond Faces. O femeie convingătoare și tupeistă, o fată atrăgătoare vopsită sau naturală blondă care te agață pe stradă complimentându-te încontinuu și un individ destul de tupeist și enervant care devine agasant când nu este băgat în seamă. Încă am acel presupus contract la care am plătit suma întreagă orbit fiind de oferta lor de reducere pentru plata inegrală...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost tepuit de ei, la ei lucra un fotograf cu nr de telefon 0720549454. Tipul se facea ca ploua cand l-am intrebat de asa zisa firma. Au fost sub numele de Diamond Faces/Best Casting SRL acum probabil opereaza sub alt nume (aparent este simplu sa creezi o firma noua sau sa-i schimbi denumirea sau CUI-ul) si erau vizavi de City Park Mall in Constanta unde acum este o florarie dupa ce au fugit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce credeti despre Diamond Agency? Sunt cu sediul in Bucuresti, sunt cei pe care au mintit?

    RăspundețiȘtergere