Facebook Code

23 martie 2016

Uploaded Faces Entertainment, noua agentie fantoma de la Unirii?

De cateva zile deja, cititorii blogului se plang de o noua agentie fantoma care opereaza la magazinul Unirea: Uploaded Faces Entertainment.
SRL-ul din spatele acestei agentii este UPLOADED FACES ENTERTAINMENT SRL, CUI 35393441, J40/237/2016, infiintat in ianuarie 2016. Actionarii firmei sunt: Almas Irina, care este actionar si la REAL MOMENT MANAGEMENT SRL, si Lazar Carmen Nela, care a mai avut de-a face in trecut cu agentiile de casting fantoma FM Cast din Sibiu si LM Cast din Timisoara.
Asadar, lupul parca ca si-a schimbat din nou parul, dar naravul ba. Grija mare la povestile care vi le indruga, nu au nici o legatura cu hartiile care vi le pun in fata pentru a le semna, si nu le dati nici un ban, ca sunt bani pierduti. Daca deja ati picat in plasa lor (cei mai multi care ajung pe blog sunt in categoria asta) nu le mai dati nici un ban in plus, chiar daca va ameninta cu instanta si cu cate si mai cate.

225 de comentarii:

  1. Cei de la UPLOADED FACES ENTERTAINMENT SRL sunt niste TEPARI, pur si simplu trag de tine si de copilul tau in magazinul Unirea (Bucuresti) sa semnezi pe fuga un contract de promovare, NU presteaza serviciile contractuale si iti iau banii, in cazull meu 400lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, poti sa-mi spui si mie pls cum a decurs situatia? Te-au mai contactat?

      Ștergere
    2. Este mare teapa! Cei de la UPLOADED FACES ENTERTAINMENT. Fetele cu voce calda și zâmbet fals te păcălesc rapid. Iti spun ca ești frumos/a fara a te privi :)) te fac sa crezi ca poți merge la evenimente la cererea ta, abonament la salon, produse la alegere etc. Mos Crăciun �� nu exista!

      Ștergere
  2. Si cei de la Rmm mai exista ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, si eu am picat in plasa lor, a fost totul pe fuga, eu nici macar nu sunt din Bucuresti, ci din Iasi. In cazul meu a fost vorba de 250 lei. Azi m-au sunat sa-mi spuna ca sedinta foto s-a amanat, din nu stiu ce varii motive (oricum e totul o vrajeala imensa), am zis ca vreau sa reziliez contractul, iar ei mi-au raspuns nonsalant ca se poate rezilia doar daca se plateste diferenta, adica 350 de euro (suma totala de pe contract era de 398 euro). Altfel daca nu achit, m-au amenintat cu hotarare judecatoreasca, retinere din conturile bancare, salarii,si asa mai departe. Daca e cineva avizat, poate sa-mi spuna daca se poate face ceva in sensul asta, adica sa se rezilieze fara sa achit cealalta parte de bani, pentru ca nu dispun de fonduri si chiar nu am de unde (plus ca nu le-as mai achita nici un ban acestor impostori). Si din nou, chiar este posibil odata ce am semnat contractul sa dispuna juridic de toate acele lucruri? Sunt panicata, in momentul semnarii nu m-am gandit foarte bine, eram dupa un drum lung si multe ore nedormite, de obicei nu pic in plasele oamenilor de genul, dar se pare ca acum m-au prins din pacate.
    Va multumesc pentru spatiul creat aici sa ne spunem plangerile si astept, poate, poate apare cineva din domeniul legal sa-mi spuna cum sa procedez mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca-ti mai vezi banii, din pacate. Dar am si o veste buna: NU se vor atinge de conturile tale. Asa ca, relaxe si... Grija mare pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pt ca ati creat acest blog din fericire am platit doar 100lei pt cele 12 sendinte odata pe luna diferite combinatii (hair+make'up) a urmat apoi si oferta de nerefuzat al contractului de 400€ pt tot anul cu condiatia de a plati prima rata 100€ , am ezitat sa platesc pe loc si oricum vroiam sa verific pe net sa vad cese scrie despre aceasta companie , cateva zile am intampinat niste intamplari si nu am mers sa platesc astazi eram decisa sa ajung la 'agentie' intr'un subsol in mall'ul uniirii , inainte sa ajung cu cateva minute am cautat pe net si ati aparut voi cu aceste comentarii , va multumesc ca m'ati ajutat sa imi cheltui banii cu folos , dar sunt multe fete racolate am obs si nu numai, pers inocente care vin si platesc cu greu ultimii bani cu gandul ca ii vor inmulti , consider ca cel mai bn ar fi sa se creeze o pag pefcb pecare sa'si scrie fiecare exeprienta si sa impartasim asta cu cat mai multa lume ca sa nu mai existe atatea victime , nu cred d c legea nu face nimic , sunt impotriva lor ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am dat 100, dar nu sunt interesată de cariera in modeling, sub nici o formă. M-ar interesa să învat de la ei niște trucuri legate de machiaj, aplicat pe fizionomia mea. Toată lumea spune că este țeapă, contractul acela de nerefuzat, pe mine chiar nu mă intereseaza pentru ca eu am o carieră cu mult mai tare decat asa ceva. Nu știu ce sa cred. Este posibil să mă fi păcalit și să nu mă mai cheme, deși au spus că mă vor suna într-o săptamană. Maxim am pierdut 100 lei din neatenție. Nu sunt genul care să fiu interesată de asemenea jobburi și m-am pacalit pentru că nu am avut informații despre așa ceva. Nu am reținut numele PR-ului, dar mi s-a părut o puștoaică isterică, ce turuia acolo o poveste din care nu prea am înțeles nimic. vom vedea ce se întâmplă.

      Ștergere
  6. Și eu am fost înșelată de acești indivizi,iar spre rușinea mea am și semnat contractul într-un moment de slăbiciune și iluzii. Ce as putea face acum ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proces pentru înșelăciune contra firmei, dar sunt necesare dovezi.

      Ștergere
  7. Nu se poate face nimic legal in privinta asta? Trimisi in judecata sau ceva de genul. De recuperarea banilor nu cred ca se mai pune problema.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu exact astazi am fost tepuita de cei de la companie...am platit taxa de inscriere de 99 de lei , la cei cu 400 de euro am zis clar nu.
    Chiar nu se poate face nimic impotriva lor? Si banuiesc ca nu te mai suna in veci nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am picat in plasa acestor impostori, m-am informat si chiar e o agentie fantoma, am semnat si eu contractul si am dat 550 de lei cu tot cu acea taxa de inscriere, am fost aici in Timisoara de am vorbit cu o tipa care e nu stiu ce directoare si i-am spus ca am vazut foarte multe comentarii cum ca agentia asta ar fi fantoma si mi-a ras asa si a spus: "dar cum sa va luati dupa niste comentarii asa pe un blog si asa mai departe". Aveam programare astazi la ora 18:00 si am sunat si i-am spus ca eu chiar m-am informat de agentia asta si chiar e o agentie fantoma, mi-a spus in felul urmator: "Ok, ati incalcat contractul si o sa va dam in judecata pentru calomnie, o zi frumoasa, la revedere!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, ce s-a mai intamplat? Te-au mai contactat? Si eu am fost pacalita si deja am primit o amenintare prin sms. Nu vreau sa le mai raspund. E asta o solutie? Multumesc.

      Ștergere
  10. Trebuie trimisa politia peste ei acolo in locatia unde v-au dus si daca ar face plangere toti cei tepuiti la ANPC poate s-ar rezolva ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am chemat politia si tot degeaba. Politistii au spus ca ei functioneaza legal si ca sesizarea impotriva lor nu ar rezolva nimic, dimpotriva, ar fi o pierdere de timp. Sunt mai multe persoane care au facut reclamatie la politie, din cate am inteles dar solutia stiti care este ? Sa nu mai cadem in plasa lor !

      Ștergere
    2. Într-adevăr, soluția ar fi sa nu mai cădem în plasa lor doar ca nu multa lume știe. Eu una nu știam și la fel ca multe persoane de aici am fost păcălita. Eu cred ca poate fi creata o organizație și putem face ceva în acest sens.

      Ștergere
  11. Buna,

    Din pacate sunt si eu pe lista celor care au picat in plasa. Chiar astazi la Unirii m-au intampinat fetele si m-au convins sa platesc taxa de 100 ron. Am avut "sansa" sa o cunosc pe doamna manager pentru o posibila colaborare cu castiguri garantate, insa aici mi-am dat seama ca este o teapa, tardiv, insa nu m-am lasat pacalita sa platesc cei 289 eur, banii pe care i-am zis ca nu ii am, dar existau variante, daca nu am 289, poate am 100, daca nu am 100, poate am 50. Nu ii am la mine, nu este nicio problema mergem cu soferul acasa la mine sa luam banutii si asa mai departe... Cert este ca trebuie sa facem ceva, sa nu se mai intample asa ceva. Eu am sa depun o plangere la ANPC si o reclamatie la politie. Am incredere ca Politia Romana o sa faca ceva, asa cum a facut si in cazul in care mi-a fost furat telefonul din mana. Daca nu actionam o sa fie si altii prinsi in aceasta capcana.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, am fost si eu prinsa si am achitat acei 100 lei si inca 50 euro ca nu aveam atunci pe moment si azi am fost sunat pentru o sedinta foto pe care am anulat-o pentru o alta zi...as vrea un sfat daca sa merg la sedinta lor sau nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ! Eu am amanat de 2 ori sedinta foto si acum mi-au trimis notificare sa ma programez in urmatoarele 10 zile iar daca nu ma programez o sa imi trimita contractul in tribunal, motivul fiind nerespectarea articolului in care ma oblig sa particip la sedinta foto, altfel incalc contractul semnat si de mine ce-i drept, precum ca eu am incalcat contractul. Acum sa vedem, daca primesc citatie voi face sedinta foto ca sa nu fie motive sa imi ceara despagubiri.

      Ștergere
  13. Buna, am facut si eu aceeasi greseala. Eu am platit 80 de lei in loc de 100 cat trebuia fiindca nu mai aveam alti bani la mine. Insa pe bon mi a trecut 100. Din comentariile anterioare am vazut ca unii dintre cei care au cazut in plasa au fost amenintati ca vor fi dati in judecata. Vreau sa stiu daca mi se poate intampla ceva, avand in vedere ca m am hotarat sa nu le mai raspund la telefon.

    RăspundețiȘtergere
  14. si mie mi s a intamplat aceleasi lucru astazi la unirii. am fost abordata de un tip Andi care m a condus la subsol unde am avut o discutie cu o colega. mi-a vorbit de cele 12 sedinte. am platit 100 lei. repede m-a pus in legatura cu directoarea, doar ca in momentul in care mi-a spus ca imi propune un contract si mai avantajos ar tb sa platesc 398 euro . mi-a spus sa semnez un contract de vreo 3 pagini si pentru ca chiar ma grabeam i-am spus ca nu pot semna ceva ce nu citesc cu atentie. vaznd toate acestea mi-a spus ca pot sa trec maine/duminica ca sa l semnez. dupa ce am citit toate comentariile imi dau seama ca am pierdut 100 ron, dar Dumnezeu mi-a luminat mintea ca sa nu fac prostia sa achit si cei 398 euro.

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu am platit nu 100, ci 300 lei pentru 3 copii...dar nu am platit si taxa de 598 euro (marea oferta pe care mi-au facut-o pentru album, etc...). Insistenta dnei "director" mi-a dat de banuit, am cautat apoi pe net si am gasit pagina voastra. A doua zi am fost peste ei, am cerut banii inapoi, ei cica nu au gresit cu nimic, etc, dar la incheierea anului, cand probabil ca nu voi fi fost contactata de nimeni, ii voi da in judecata!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am picat in plasa, m-am interesat ce as putea face, variantele au fost sa depun plangere la politie, sa sunt la anpc, am un contact si de la ITM unde o sa apelez sa le faca un control, o ata varianta la care ma gandeam daca au tupeul sa dupa pe cineva in 'instanta'sa ne strangem cativa sa fie dovedit ca nu e vorba de o singura persoana ci de mai multe inselate...

    RăspundețiȘtergere
  17. Vreau sa fac plangere penala cine se baga????

    RăspundețiȘtergere
  18. Singura modalitate eficienta prin care se poate actiona impotriva lor ar fi sa se stea in magazinul unirea si sa le informam toti viitorii clienti despre inselatorie. Asta le-ar cauza mari pierderi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da chiar se enerveaza foarte rau cand le spui presupuselor victime adevarul si raman in strada ca "prostii", eu am facut asta zilele trecute cand eram in trecere pe acolo si au inceput sa ameninte cu bataie, bineinteles ca nu m-am lasat intimidata de astfel de tepari obositi (nu eram nici singura). Deci cum ii prindeti informati oamenii, macar atat sa putem face :)

      Ștergere
    2. buna ziua, si eu am fost pacalita cu o suma frumusica de 1000 lei, acum sunt amenintata de aceasta agentie sa le mai platesc 200 euro. Detin probe scriptice si audio, dar din pacate dureaza pana se va solutiona sesizarea depusa la ANPC. CEA MAI BUNA SOLUTIE ESTE SA NE INTALNIM IN GRUP MARE IN FATA MAGAZINULUI UNIREA, SA NE PLIMBAM SI SA NE FACEM AUZITI, CU CAT SUNTEM MAI MULTI,CU SIGURANTA VOM ATRAGE SI ATENTIA PRESEI. DOAR ASA PUTEM SPUNE STOP NEDREPTATII SI INSELATORIEI!!!!

      Ștergere
    3. Eu am semnat un contract cu ei spre marea mea dezamagire. Am fost anunțată sa vin la sediul de la Unirii sa ridic albumul. Acolo am fost anunțată ca nu-mi da albumul pana nu achit toată suma contractului. I-am spus ca nu achit nimic atâta timp cât nu am beneficiat de prestațiile promise în contract. AU început sa ma amenințe ca ma vor da în judecata și ca voi plății cheltuieli de judecata , avocați etc. M-am ridicat și am ieșit afara. În semn de protest am stat afara și de cate ori reușeau sa prosteasca cate un trecător ma duceam și îl informam ce teapa mare ia dacă semnează vreo hârtie cu aceasta firma. Am returnat asa 4 posibili păcăliți. La un moment dat din întunericul subsolului a apărut un burtos dizgrațios care a început sa ma înjure și sa ma amenințe. Eram atât de revoltata încât nu am constientizat pe deplin amenintarea, asa ca am mai pus pe fuga 2 doamne. Ideea este ca dacă am fi mai multi datele problemei s-ar schimba.

      Ștergere
  19. in ziua de 7 aprilie, o tinerica f draguta m-a reperat in fata magazinului Unirii si m-a condus la subsol. Treaba cu 100 lei pe loc si acceptul pentru a fi fotografiaa (Nu complet, doar parti, hair, make up, in functie de..); Apoi m-a invitat o alta doamna blonda in biroul ei ca sa-mi propuna o super oferta de photo-book, si o super colbaroare cu castiguri garantate. Am zis clar pe loc NU. Fata cu care am incheiat colaborarea, mi-a spus ca eu trebuie sa sun la un nr de tel.(chiar f curand avand in vdr ca din 16 aprilie se incepe activitatea). Am sunat astazi, mi-a raspuns un domn si m-a asigurat ca o sa fiu sunata la maxim 30 de zile de la semnare. Ideea e ca mi se pare o teapa, si mai presus decat atat, trebuie sa existe o modalitate de a fi scarpinati. Plangeri in masa la politie, ne-am putea mobiliza in privinta aceasta). Asadar, cine se baga? Cu stima, Carmen Constantinescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua! Sunt de acord cu cele spuse de dvs. Putem crea o comunitate și ii putem radia de pe piața,. Din ce în ce mai multa lume este înșelată.

      Ștergere
    2. Buna ziua, si eu cred ca ar trebui sa facem ceva si sa ii oprim. Nu mi se pare normal sa nu existe lege care sa pedepseasca inselatoria asta...Ma gandesc ca printre altele ar trebui contactati reprezentantii legali ai firmelor de ai caror nume ei se folosesc. Mie mi-au prezentat ca parteneri pe Noriel, Takko Kids, Piciorul Gras...Sunt si eu pentru orice actiune legala impotriva lor.

      Ștergere
    3. Buna! Si eu ma bag pt. plângere

      Ștergere
    4. BUNA ! si eu m am intepat azi ! SUNT PLINA DE NERVI...SI EU MA BAG ! CE TREBUIE SA FACEM PTR PLANGERE/? SPUNETI MI CUM SA PROCEDEZ

      Ștergere
    5. Azi am fost se pare si eu tepuita...ma bag si eu la plangere.Ce si cum tb.sa procedam?

      Ștergere
    6. Haideti sa facem ceva, eventual un grup pe facebook unde sa ne vorbim si strangem cat mai multi ca sa i dam jos

      Ștergere
    7. Si eu am fost pacalita, promisiuni cu vedere la sansele de reusita ale baietelului meu de 2 ani si 7 luni.Am pierdut 600ron si inca nu m-am dus la sedinta foto, dar as vrea. Sunt curioasa. Va rog, trebuie sa facem ceva, macar sa ii oprim daca nu ne mai putem recupera banii.

      Ștergere
  20. Din pacate si eu am cazut in plasa lor. Chiar astazi un tanar in timp ce ieseam de la metrou m-a condus in subsolul complexului Unirea. Din pacat eu am pierdut 500 de Ron. Ajungand acasa am analizat toate aceste lucruri si am vrut sa caut informatii despre ei pe net si am gasit aceasta pagina. Pacat ca nu am facut asta in timpul discutiei cu asa-zisa ”doamna director”. Daca unii oamenii asa ajung sa faca profit, inselandu-ne pe unii dintre noi, e clar in ce directie se indreapta lumea asta...imi pare rau ca m-am lasat inselata de ei, dar asta e o lectie buna, insa m-a costat ceva...

    RăspundețiȘtergere
  21. o parte a acestei firme dubioase face racolari in zona libertatii Timisoara . Grija mare

    RăspundețiȘtergere
  22. Din pacate si eu am patito ieri si am pierdut 450 de ron .. nu pot sa imi dau seama ce a fost in capul meu .. Chiar nu putem face nimic adica sa mergem toti acolo cu contractul acela fals si sai tragem la raspundere ? Ce credeti ca poate sa ne faca ? Ca tupeu sa cheme politia nu cred ca ar avea

    RăspundețiȘtergere
  23. Din pacate ANPC ul nu face nimic. Eu am trimis o reclamatile zilele trecute si am primit raspuns de la ei in care imi spun ca nu am calitatea de consumator si ca aceasta situatie se poate rezolva pe cale amiabila sau in instanta. Am stat de vorba si cu 2 ofiteri de politie care evident stiau de aceasta firma fantoma, iar raspunsul lor a fost sa stau linistita ca nu am fost grav tepuita, doar 100 lei??? Este clar ca singura solutie este judecata, insa dureaza foarte mult....

    RăspundețiȘtergere
  24. RGB ZOOM PHOTOGRAPHY este o agentie fantom care incearca sa ne ia banii. Daca cei de la Uploaded Faces Entertainment nu au reusit pentru ca am fost foarte atenta cand asa zisa directoare blonda Carmen Lazar, pe care, atentie o stiu din eforie, acum vreo 2 ani, au trimis fisa mea si probabil a mai multora la o alta agentie,sunt sigura ca tot ei sunt in spate, care ce face, imi cere din nou banii pe care nu au reusit sa mi ia primii. Atentie mare, RGB ZOOM PHOTOGRAPHY este la piata romana, sa nu cadeti in plasa lor ca va iau toti banii, ba mai aduceti si de acasa, cum a patit o cunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua! Chiar ieri am fost si eu țepuită deoarece nu știam de firma fantoma pana nu am ajuns acasa si am căutat pe net.M au dus de nas, mi au povestit despre tot felul de cursuri in actorie dans modeling si contracte si eu am căzut in plasa lor plătind cei 100lei pt înscriere si încă 300lei ca atat am avut la mine la insistentele directoarei de a plăti cat am.nu stiu ce sa fac acum.daca nu le mai răspund la telefon pot sa ma dea in judecata?Atentie mare pe viitor!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu am fost oprita pe langa zona libertatii timisoara.Nu stiu ce a fost in capul meu.dar am semnat contractul si am mai dat si bani.acum ma tot suna pt sedinta foto.pt k vor alti bani.cum trebuie sa procedam? Dak polizia nu le face nimic.ANPC nu face nimic.?cotracutul de reprezentare .cei cu el?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ziua!si eu am fost una dintre victime chiar ieri!din graba si din oboseala nu am stat sa ma gandesc prea mult si am plătit cei 100ron pt înscriere si încă 300ron la contract ca atat mai aveam la mine.bineinteles doamna director m a întrebat daca nu mai am cumva pe card, dar in momentul acela nu am realizat ca e ceva suspect..azi aveam ședinta foto dar nu m am prezentat si nici nu vreau sa mai am vre o treaba cu aceștia.sper doar sa nu am probleme mai târziu.Atentie mare!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost inselata acum 3 ore de ei am platit 600 lei maine ma duc la prima oara sa incerc o recuperate macar in parte a banilor sunt f suparata oameni buni sa facem ceva !

      Ștergere
    2. Daca gasiti o metoda de recuperare a banilor, va rog sa anuntati aici ;)

      Ștergere
    3. Trebuie sa facem TOTI cei furati plangere la politie. Daca vom fi mai multi, poate ni se va face dreptate.

      Ștergere
    4. Am fost și eu jefuita de acești tâlhari, dețin niște probe împotriva lor, am făcut plângere la politie atasand una dintre probe, cealaltă (înregistrare audio) f probabil va vi audiata curând de comandant. Sunați-mă la tel 0721 40 40 48 sa ne organizam împotriva acestor nemernici. Azi m-a sunat, în urma anunțului meu lăsat aici, un bărbat a cărui soție a fost și ea tâlhărita prin manipulare de acești smecheri nenorociți, discutam cu avocații sa vedem ce și cat putem face. Va aștept sa va alăturați nouă!

      Ștergere
  28. Buna! Si eu am fost oprita pe strada acum cateva zile... Am platit o taxa de inscriere de 100ron, apoi m-am dus intr-un birou unde mi-au trantit in fata un contract. Nu m-au lasat sa-l citesc, l-am semnat si mi-au mai cerut 250ron. M-au chemat la o intalnire zilele urmatoare, am fost acolo si nu era nimeni, iar azi m-au sunat si m-au amenintat ca daca nu vin, voi suportat consecintele contractuale. Apropo, in contract beneficiarul se obliga sa le achite 400euro..... Eu una le trimit in control garda financiara si voi face plangere la politie. Va rog sa faceti si voi acelasi lucru. Sunt niste hoți periculoși!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Astazi la ora 5 am intilnire cu ei. :)). Sa vedem ce iese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne puteti spune, va rog, cum a fost la intalnirea cu ei? :)

      Ștergere
    2. Foarte simplu. A aparut o "gorila mai bruneta" care lingea la o inghetat si care pe un ton foarte flegmatic zicea ca ne vedem la tribunal. De altfel si gesturi obscene aduse. Din pacate eu eram la munca si nu am reusit sa ajung. a fost sotia cu mama, si va da-ti seama ca nu au avut de comentat, doua femei...

      Ștergere
  30. Pam pam. Astazi am picat si eu in plasa lor si le-am dat 650ron sa ma faca mare vedeta. Firar ei ai dracu'. Eram asa entuziasmat incat nici nu mi-am dat seama ca asemenea agentii nu isi selectează fotomodelele de pe strada. Tare sunt curios ce fac 1 an de zile, cum ar trebui sa procedez? Oare sa ma mai duc la "sedinta foto" de care mi s-a spus? Sa le mai raspund la telefon sau la mesaje? Va rog sa imi dati si mie un sfat. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acum o saptamana recrutau si din cora pantelimon

    RăspundețiȘtergere
  32. Daca Politia nu face nimic, iar ANPC-ul se misca greu, hai sa le blocam activitatea. Mi-am propus ca de fiecare data cand am timp, sa ma duc sa le sperii potentialii clienti, incepand cu saptamana asta. As printa si un banner / un tricou cu "stop minciunii Uploaded Faces", dar mi-e teama sa nu se intoarca impotriva mea, mai ales ca sunt singura.

    Banii nu-i mai vedem, dar macar sa nu-i mai vad ca prostesc pe altii cu minciunile lor...

    Ne unim fortele sau stam si ne plangem in continuare pe Blog?
    Am putea aduce si presa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt de acord. m-am dus la una dintre femeile care astepta la rand si i-am spus sa intre pe internet sa vada ce pareri sunt si nici nu m-a bagat in seama. unii merita sa fie pacaliti ce sa zic:))) dar pt oamenii care chiar sunt manipulati de jegosii aceeia , ca si mine azi, pt ei marita ceva facut.

      Ștergere
    2. Mi-a placut ideea cu tricoul, asa ca mi-am facut unul cu "STOP ȚEPARILOR!" si m-am postat la intrarea in mall dinspre gura de metrou.

      Am stat cam o ora pe acolo, timp in care s-au intamplat foarte multe: la inceput am primit amenintari, apoi au inceput cu intimidarile (si aici ma refer la unul singur dintre ei, care cred ca se prezinta sub numele de Dani), dupa care au chemat un domn mai masiv, care impreuna cu "Dani", au continuat sa ma ameninte si sa incerce sa ma intimideze, impingandu-ma si spunandu-mi ca "or sa ma dea cu capul de toti peretii daca le mai sperii clientii". Lui "Dani" i-a venit si ideea geniala sa ma scuipe in fata, moment in care mi-am adus aminte ce bine lovesc cu stanga (mai trebuia paine, ca circ era deja...) Mi-a spus ca pentru palma aia o sa platesc la un moment dat, cand o sa ma astept cel mai putin.

      In fine, dragutii de la Uploaded Faces au fost foarte deranjati de prezenta mea de o ora in preajma lor, reusind sa le alung vreo 2 cliente.

      Din pacate, ce am facut eu este doar un foc de paie. Ei vor continua sa prosteasca oamenii, asa cum m-au prostit si pe mine. Voi posta ceva si pe Facebook, in speranta ca vestea se imprastie si ca angajatii de la Uploaded Faces se vor gandi totusi ca a fi hoț nu e cea mai cool si demna meserie.

      Va incurajez si pe voi sa actionati. Pana isi misca Politia sau ANPC-ul fundul, or sa dizolve firma si or sa creeze alta.

      Dumnezeu sa ne dea minte tuturor!

      Ștergere
    3. Lasă-mi te rog facebook ul tău sau un contact. Multumesc

      Ștergere
  33. Buna . Azi am fost si eu pacalita ca si voi . AM sunat la anpc si mi s a spus ca sunt f multe firme de genul asta care doar te pacalesc si mi-a recomandat sa intru pe internet la anpc si sa completez reclamatia online. va propun celor care vor sa faca ceva , sa completeze reclamatia. dureaza cateva minute . mi s a spus ca ei vor prelua reclamatia si se vor duce sa i controleze, in cazul in care vor mai fi acolo:)))....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fraiera esti ! Pai crezi ca ANPC -ul nu a fost acolo ? Crezi ca esti singura persoana care suna la ei ? Stii ce ? Suntem cu totii fraieri ca le-am platit, prostia se plateste dar stai tu linistita ca din tot ce am citit pe forumuri despre ei, nu le face nimeni nimic, nici macar o amenda pentru ca lucreaza legal si ne iau banii legal, ne dau bon fiscal asa ca nu avem ce sa facem, doar sa-i actionam in judecata si asta ar trebui sa facem toti.

      Ștergere
  34. https://www.facebook.com/UnitiImpotrivaTeparilor/

    RăspundețiȘtergere
  35. Si eu am fost astazi pacalita de aceleasi persoane. Stiam de astfel de firme, dar domnisoara care m-a abordat a tinut sa precizeze anumite lucruri care m-au facut sa cred ca e o altfel de firma. Dupa ce am achitat suma de 100 lei a venit bineinteles scenariul cu directoarea, la care nu am pus botul, iar cand am inceput sa ii pun intrebari incomode, mi-a zis in fata ca am semnat o porcarie si ca nu voi fi chemata la nici o activitate. Am fost si am depus plangere la politie impreuna cu alte doua fete care erau acolo si au fost inselate, insa din cauza legilor nu prea au ce sa le faca atata timp cat tu semnezi. Formularea din acea conventie este ambigua si interpretabila. E vina noastra ca ne lasam dusi de nas de doua vorbe bine gandite si un decor dragut. Singurul lucru care ar avea efect este pur si simplu sa spunem tuturor posibililor clienti ca este teapa de fiecare data cand trecem pe acolo...sau televiziunea. Dar cum povestea cu firmele fantoma este veche, cu siguranta nu se vor deranja sa mai faca un reportaj cu asta.
    PS: daca va face sa va simtiti mai ok, am aflat de la politie ca unii oameni au dat chiar si peste 1000 de lei pe acel contract. Deci presupun ca acei 100 de lei sunt nimic pe langa asemenea sume.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cred ca ar trebui filmați, chemata televiziunea, imprastiat flyere mai ales prin. Zona Unirea sau distribuit pe facebook o scurta 'poveste' despre ei. Se pare ca de autorități nu le este teama. Măcar sa reducem nr de victime...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=118609858545078&set=o.519726488132983&type=3&theater

      Ștergere
  37. Intrucat mi-am lasat nr de telefon aici pe blog la un moment dat in caz ca cineva doreste sa mearga impreuna cu mine sa-i sabotam,acum sunt tot mai des sunata de persoane speriate ca vor fi date in judecata.Cred ca s-a scris de 1000 de ori pe blog:NU VA DA NIMENI IN JUDECATA!
    -Veti primi un sms standard pe care il trimit tututor in speranta ca va vor prosti inca o data sa le mai dati niste bani.
    -Daca nu veti primi sms veti fi sunat/a de diverse persoane care se pretind reprezentanti ale unor agentii de casting fara nici o legatura cu teparii care v-au pacalit initial si care va invita la "evenimente".
    -Daca veti merge la sedinta foto sau orice traznai va propun ei,cel mai probabil se vor obosi sa va faca onoarea de a va trimite amenintarea cu datul in judecata prin posta.
    NU va poate da in judecata o firma care se desfiinteaza/schimba denumirea in maximum 1 an ca sa nu plateasca taxe la stat,NU va poate da in judecata o firma care nu presteaza nici un serviciu,Nu va poate da in judecata o firma de hoti pentru ca vor pierde bani iar ei nu vor sa piarda bani.
    Cand faceti plangere la politie cereti sa fie verificata firma si sa se verifice de asemeni daca isi plateste contributiile la stat.Daca veti scrie doar ca va doriti banii inapoi va vor raspunde sa-i dati in judecata pe civil.
    Procesul civil inseamna avocat si bani pe care sa ii suportam tot noi si nici nu avem garantia ca vom castiga.
    In cazul in care exista pe acest blog vreo persoana care e capabila de mai mult decat de a-si plange de mila si a se ascunde sub pat,adica daca cineva doreste sa incercam cel putin sa facem tot ce putem face ca sa-i oprim,va rog contactati-ma la adresa:strobem@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Asta seara am trecut pe la magazinul Unirea si in dreptul'biroului' se auzeau busituri si tipete. Probabil altii care s au trezit ca au fost pacaliti de escrocii astia.... Am oprit un politist si l-am alertat dar stia despre ce eate vorba si a zis ca nu poate rezolva sitiatia. Doar in instanta.

    RăspundețiȘtergere
  39. Tocmai ce pățit la fel ca voi in 20.04 si am fost la IPJ . Cine e din Timișoara sa meargă acolo si sa dea declarație. Este șansa mult mai mare sa fie prinși. Dacă va doriți mergeți si se va face dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  40. Am pățit-o si eu oameni buni. Dar am făcut ceva. Am fost la IPJ Timișoara am făcut plângere, am fost sunată pentru declarație si sper sa ajungă penal. Omul cu care am vorbit mi-a spus ca ar fi bine dacă ar merge mai multe persoane, ar fi mai multe șanse sa ajungă la un procuror. O sa ma cheme fi nou.. S-au ținut de cuvânt si m-au sunat cei de la IPJ .chiar se poate face ceva. Dar trebuie împreuna . Nu va pierdeți speranța. Va rog mergeți si depuneți plângere la IPJ ca nu aveți nimic de pierdut. ATI PIERDUT BANII. Măcar sa le oprim activitatea.. Gândiți-va bine.. Chiar se poate face ceva!

    RăspundețiȘtergere
  41. Din pacate am patit-o ieri .. problema este ca am achitat o suma destul de mare , va rog din suflet , vreau sa stiu sigur daca se pot apropia de conturile mele?! va rooog!

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum doua zile am piedut 1000 lei lei + 100 prima taxa cu aceasta.. nu o pot numii femeie , acelasi lucru mi-a facut , nu ma lasat sa vorbesc sau sa renunt , sper sa isi cumpere ceva "valoros" in postul pastelui de bani nostri .. se pot apropia de conturile noastre ??

      Ștergere
  43. Inca sunt in Cora Pantelimon , trebuie sa aveti grija cand ajungeti acolo !

    RăspundețiȘtergere
  44. Daca ne am uni vrei 20 de persoane si am introduce actiune de judecata impotriva firmei, mai mult 've sigur vom castiga.Vom putea cere anularea contractelor, restituirea banilor,restituirea cheltuielilor de judecata si daune morale. Aceste persoane sunt orbite de bani,sunt victimele proprilor lor habsanitati.Nu se gandesc ca pot ajunge dupa grati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ati reusit sa va strangeti pt k vreau sa particip si eu. Am fost pacalita cu 600ron. Va rog sa postati ceva sau sa ma contactat la telefon 0723266225.

      Ștergere
    2. Ma adaug si eu pe lista celor care vor sa participe la actiunea cu darea in judecata. Pot fi contactata la tel. 0723143666

      Ștergere
    3. Si pe mine m au pacalit mi au luat 450 lei si m au pacalit pentru filmarea copilului ca s a amanat pe deasupra am fost la politie si nu au ce sa le faca ei imi trimit notificari cum ca ma dau in judecata sa platesc 300 €

      Ștergere
  45. Cei care sunteti din timisoara si ati petit o cu firma asta fantoma, mergeti si depuneti plangere la politia judeteana.Dureaza 2 minute, nu va he timp.Sa specificati numele firmei si cum a a intamplat.Astea trebuia bagati in puscarie.Ceea ce fac ei a jaf.Jefuiesc oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  46. Am fost si eu tepuita cu suma de 700 ron!Eu am apucat sa fac sedinta foto!Nu puteam concepe ca poate fi vorba de teapa tocmai in incinta magazinului unirii!Acum am prmit sms cum ca m-au dat in judecata si ca in curand voi primi notificare prin posta!
    Oare or putea face ceva?Hai sa ne strangem mai multi sa ne luam de ei,,,sa mergem la politie in numar mare!Poate asa se poate rezolva ceva!
    Exista vreo persoana care dupa ce a facut albumul foto ,a primit prin posta notificare cum ca e dat in judecata?

    RăspundețiȘtergere
  47. Haideti oameni buni sa ne unim!!Sa schimbam ceva aici ca nu e in regula ce sa intampla......Si eu am fost pacalita cu o suma foarte mare de bani (adica suma de 398euro plus taxa de 100 lei)
    Am facut acest lucru pentru fica mea care in ciuda septicismului meu m-a rugat sa dam banii pt aceasta "agentie" ne-a promis ca in aceea seara avem prima prezentare vestimentara la SUN PLAZA care bine inteles nu a fost adevarata,primind de la directoarea firmei (Vulpas Ioana Raluca)mesaj cum ca nu poate sa ajumga echipa fapt care ne-a facut sa mergem la politie. In aceea noapte am umblat cu fata mea prin tot Bucurestiul sa gasim o circa de politie ca sa putem depune plangerea. Dupa cateva zile am reusit sa depun plangerea si am fost chemata si la intorgatoriu si am depus o declarati scrisa.Urmeza sa ma cheme din nou.


    Ceea ce va rog este sa depuneti toti plangere poate se va schimba ceva.....sau sa ne unim toti si sa intram peste ei in agentie sau sa mergem in instanta poate rezolvam ceva.


    Pe mine ma gasiti la:
    bucaadriana@yahoo.com
    0773953487

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, as vrea sa depun si eu o plangere. Ce v-a spus politia, pot face ceva impotriva lor? Eu sper ca da, mi se pare strigator la cer sa poti sa faci o firma sa iei banii pentru niste servicii pe care apoi nu le mai livrezi...

      Ștergere
    2. Depuneti plângere la sectia 10 de politie. Pe bdul Unirii, mai sus de Zepter, pe dreapta, cum veniti de la Unirii. Mai sunt plângeri depuse, dar ei ca sa descinda la excroci, trebuie sa aiba cat mai multe .

      Ștergere
  48. In aceasta seara am fost si eu pacalit de aceasta firma. Am pierdut 550 de lei... Maine la ora 13 ar trebui sa o sun pe doamna Ioana pentru ca la ora 15 sa merg in Sun Plaza pentru sedinta foto. Ce ar trebui sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati realizat sedinta foto?

      Ștergere
    2. Buna seara,

      Am citit tot ce am gasit pe forumuri despre aceasta "agentie".Sa inteleg ca "am luat teapa"?Nu-mi vine sa cred ca mi se intamla asa ceva.Deobicei sunt foarte precauta,dar cand am vazut ca se "lasa "cu bon fiscal si contract,am continuat sa accept "frumoasa poveste".OK...AM LUAT TEAPA!Ce fac mai departe?Am semnat contract si am platit inscrierea 99 ron rin care mi-au promis o sedinta de make up in Mall Afi si dupa care imi restituie suma de 99 ron si imi si platesc sedinta foto cu 175 ron.Ce fac mai departe?Merg la acea sedinta sau direct la politie sau ce alta solutie mai exista in acest punct?


      multumesc,

      Ștergere
    3. Fix asta am patit si eu...sunt in dubii...zicea ca sa programez la ce ora vreau la numarul aflat pe fisa de inscriere...acuma daca nu imi raspunde nimeni ce fac?

      Ștergere
  49. Haideti sa ne intalnim mai multi intr-o zi si sa mergem in grup cat mai mare la politie sa depunem plangere.

    Pt a ne organiza mai bine, o sa creez un grup pe facebook in care sa discutam detalii despre cine/unde/cand. Revin cu info.

    Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  50. Singura modalitate de a-i afecta este sa le fie sabotata activitatea. Dar, problema este ca au tendinta sa devina violenti atunci cand le "speriem clientii". Ar fi recomandat sa mergem intr-un grup mai mare si sa le spunem oamnilor pe care ii abordeaza ce sunt ei de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  51. Haideti sa ne organizam si sa ne strangem mai multi pt a depune plangere la politie. Este un grup creat pe FB unde putem discuta ?

    RăspundețiȘtergere
  52. Si eu am fost pacalita, am platit taxa de 100 lei, acum nu stiu pentru ca eu chiar speram sa fiu chemata la o sedinta foto pe sambata viitoare, oare am pierdut banii ? Exista totusi o agentie serioasa in tara asta ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Am fost si eu la politie dar din informatiile mele ulterioare nu exista sanse de castig pentru ca ei au actele de partea lor, acte pe care si eu le-am semnat, oricum aceasta imi este o lectie de viata, cu siguranta nu voi mai cadea in plasa. Bine ca am platit doar 250 lei, ma felicit pentru ca aveam de gand sa platesc 400 euro, bine ca mi-a luminat dumnezeu mintea.

    RăspundețiȘtergere
  54. Bata-va norocu de prosti, chiar sunteti niste prosti, in frunte cu mine, sa ma faca pe mine banatean prost o directoare, asa zice ea in timisoara, mare ieste gradina domnului, pintru 200 euroi merg si fac un circ mare luni dimineata, o sa iau boata si le sparg tot, cu mine nu se joaca ei ! Si o sa mai chem niste pretini de la stana, le arat eu lor.

    RăspundețiȘtergere
  55. Vreau si eu sa stiu daca se poate face ceva??nu trebuie lasati asa...

    RăspundețiȘtergere
  56. Si eu ma numar printre cei excrocati. M-am interesat si trebuie sa facem sesizare , in masa, la circa 10 politie, care se află pe bld Unirii, nr 72. Bl J3C, et 5-6. Dar atentie, in termen de maximum 2 luni de la data evenimentului.

    RăspundețiȘtergere
  57. Se pare ca mi-am luat si eu teapa astazi, chiar acum 2 ore. Am avut destul noroc si am dat doar 100 de lei pentru cele 12 ședințe. Eu fiind minora, mi s-a cerut sa merg maine cu unul dintre parinti. Cum ar trebui sa procedez?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai prezenta. Daca o faci o sa te vrazeasca sa dai restul banilor cei de 398de euro.Mai bine stai acasa si uita de firma asta ca ori cum banii nu o sa ii mai vedem si nu o sa faci nici cele 12 sedinte pt este o teapa.

      Ștergere
  58. Este plin orasul de agentii care trag tzepe, legal ce-i adevarat, este una in Cora Pantelimon sa aveti mare grija pentru ca au schimbat putin sistemul, inscrierea este gratuita iar apoi te arde la contract ca sa nu iti dai seama. Atentie mare cand intrati in Cora Pantelimon !

    RăspundețiȘtergere
  59. Da..Din păcate și eu am pățit la fel chiar acum 5 minute iar după ce am ieșit din așa zisul salon..Am dat repede o căutare pe Google și când am văzut. ....:|. Spre fericirea mea nu am plătit decât 100 de leI. Nu îmi e de bani îmi e de faptul ca fac asta în continuare atâtor persoane și totuși politia nu face absolut nimic. Suntem luați de prosti iN ultimul hal! Ar trebui sa se creeze un grup pe facebook o sa încerc sa.l creez chiar eu acum. O sa scriu numele grupului aici și îi rooog pe toți cei care au trecut prin așa ceva sa caute pe facebook și sa intre în grup iar acolo sa putem " stabili" și ce le facem noi lor, nu doar ei noua !

    RăspundețiȘtergere
  60. ILIKE TEAM agentie de casting fantoma ! Rog adminul acestui forum sa creeze si pentru aceasta agentie fantoma un forum asemanator pentru ca oamenii sa nu msi cada in plasa lor. ILIKE TEAM CUI 35463903 sunt in Cora Pantelimon ! Atentie mare, au inscrierea gratuita si apoi iti ia banii pe contract ! Nu va lasati pacaliti ! Nu semnati nimic, nici gratuit pentru ca o sa va cheme sa platiti 400 euro la contract, este teapa ! Aveti grija !

    RăspundețiȘtergere
  61. Am creat grupul, se numește: Teapa agenție de modele TIMIȘOARA! VA ROG intrați toți cei care v.ați lăsat păcăliți, ne strângem mai mulți și nu cred ca nu se poate ceva în privința asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai e o pagina pe Facebook: https://www.facebook.com/UnitiImpotrivaTeparilor/ . Dar problema e ca sunt multe persoane pacalite de catre multele agentii care au existat de-a lungul timpului. Tu esti din Timisoara, eu sunt din Bucuresti, altii sunt din alte orase ... Pana sa se adune o mana de oameni sa faca galagie, ei dispar. Din pacate asta este modelul dupa care functioneaza acesti nemernici.

      Ștergere
    2. Depuneti plângeri la circa 10 de politie daca vreti sa facem ceva! Pe bdul Unirii , dreapta mai sus de Zepter. Am vb acolo si trebuie sa se strângă multi ca sa le faca o vizită oficială si să le facă dosar penal.

      Ștergere
    3. Ce dosar penal, domnule ? Povesti de adormit copiii ! Acesta e raspunsul pe care politia romana il spune celor care vin sa depuna o plangere ! Eu am depus din ianuarie plangere peste tot si ?? Raspunsul politiei este ca nu se intrunesc dovezi sau suspiciuni de inselaciune, totul este legal, am semnat, am platit, am primit bon fiscal, totul este in regula. Si atunci unde este dreptatea ? Politia spune bla, bla, bla, ca mai mult nu are ce sa faca, sau mai exact nu vor sa faca daca nu sunt date suficiente pentru ca ei te incurajeaza ca si pe mine dar o data cu raspunsul m-am obisnuit cu ideea ca in tara asta nimeni nu mai face nimic, dreptatea este doar pantru unii, nu pentru noi cei care am fost pacaliti ! Deci cu politia rezolvati ce am rezolvat si eu, adica nimic. Am vorbit cu un avocat foarte bun si se pare ca sunt sanse in Instanta, dar pe langa mine ca si client era bine daca mai adunam cativa sa fim un grup mai mare, doamne ajuta la toate lumea !

      Ștergere
    4. Ok, am pățit o și eu, ideea e ca pe spatele contractului vulpea aia de femeia mi a scris cu mana ei promisiunile promise și în plus am înregistrat conversația cu ea despre minciuna înscrisă on contractul pe care a avut tupeul sa l datele cu luna a9a,nu a 5a..nu ca asta ar fi fost nemernicia mai mare, diar ca de aici am început sa deschid ochii.. Târziu! Am vb cu un avocat, spune ca înregistrarea poate fi proba în instanta!Ma puteți contacta la 0721 40 40 48, Ella Radu, ne unim sa eliminam jigodiile astea??

      Ștergere
  62. Pentru cei din Timisoara, grupul este https://www.facebook.com/groups/1135215156520792/

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna !
    la fel am patit si eu astazi.. m am ingrozit de ipocrizia lor...nu am cuvinte !
    Insa..de vina suntem noi! Bun,am fost pacaliti..ni s au luat bani din buzunar fara sa ne dam seama insa noi ce facem? Asteptam dreptate din partea politiei? Care sunt in stare sa fure si ei pe alta parte !!!! Astept Raspunsuri aici, cine vrea sa ia atitudine !!! Doar noi putem schimba asta formal sau cu forta!!! Dreptate vreau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu la fel! sunt de acord cu orice inseamna a le face lor rau. prin lege, prin alungarea clientilor, orice! asa zic si eu, noi prosti ca am picat intr-o teapa vizibila, dar macar sa facem ceva...

      Ștergere
  64. Buna seara ! Am platit si eu taxa de inscriere sau mai bine zis taxa pe prostie de 99,50 lei si astept sa fiu contactata, ma rog, asteptam sa fiu contactata pana am intrat aici,am o curiozitate, a mers cineva la sedintele foto ? Nu vreau sa imi spun numele din motive de siguranta, insa am studii superioare si nu pot sa cred ca am citit si am semnat conventia si chiar am avut incredere ! Naivitatea se plateste ! Bravo lor ca sunt acoperiti de niste acte pe care le mai si semnam !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ti-au dat un nr. de telefon, date de contact ceva ?

      Ștergere
  65. Haideti sa facem ceva in legatura cu asta! Nu se poate sa stam degeaba! Plangerile nu rezolva nimic! Dreptatea trebuie sa ne-o facem noi!

    RăspundețiȘtergere
  66. Si eu am poerdut 100 lei, apoi am citit pe ziare de vest si am vazut , si azi am fost si le-am alungat clienții , si s-au luat de mine , am mers sus la ei cu unu dintre cei care acostează pe strada si am facut circ pe acolo . Ce ii doare e sa le alungi clienții ! Haideți sa ne strângem toti va rog cei din Timișoara si sa mergem acolo dinou si sa le alungam posibilii oameni fraieriți ! Florin Pitic ma numesc . Asa e si fb meu , va astept pe toti are vor sa vina cu mine acolo si 2-3 daca ne strângem tot e ceva ! Eu singur i-am dat peste cap dar mai cu inca cativa ! Va astept !!!

    RăspundețiȘtergere
  67. Haideți sa facem ceva nu sa stam asa doar ! Am fost țepuit ieri de 100 lei , tot ieri am aflat ca e teapa , haideți sa mergem acolo sa le alungam clienții si sa salvam oameni ! Azi asta am facut si au reactionat urat am fost dinou sus acolo si am facut circ ! Deci veniti cu mine cat mai multi sa ne împotrivim si sa ne facem dreptate , lucrează legal autoritățile nu le fac nimic ! Iti dau si bon pe ceea ce semnezi ... Florin pitic ma numesc pe fb asa ca astept cat mai repede sa ma contacteze macar o persoana sa mergem sa ne luam de ei !

    RăspundețiȘtergere
  68. Dupa ce m-au păcălit cu 1000 lei si le-am zis că nu mai merg cu fata la sedintă foto si supăr ce le-am trimis notificare imediat in care le-am comunicat că respectivul contract nu este valabil deoarece nu am semnat ambii părinti asa cum cere legea si ca doresc sa mi se returneze banii, mi-au trimis notificare printr-ún Sms in ca mi se spunea ca ma vor
    actiona in judecata si voi plăti diferenta până la aproximativ 1200 eur, pretul integral al simulacrului de contract.Tupeu maxim ! Asa ca săptămâna viitoare demareze actiunea de plângere la sectia 10 politie, la ANPC si astept o saptamana sa se duca peste ei. Intre timp ma voi interesa cum pot fi actionati in judecată. pentru înșelăciune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt in aceeasi situatie dar am platit numai 450 lei din contract, insa contractul legal este valabil din punct de vedere juridic, in sensul ca nu trebuie sa semneze ambii parinti pentru copil, aici ii inteleg pentru ca si eu sunt jurista insa ce nu inteleg eu este tupeul, cu toate ca legal si aici sunt acoperiti de a ne trimite in instanta tot ei pe noi. Sesizare la politie sectia 10 si ANPC a mai facut si o cunostinta buna de 2 luni dar nu se rezolva nimic prin asta, nu merge nimeni peste ei pentru ca sunt acoperiti de acte, noi trebuie sa ne unim intr-un fel pentru a crea un proces colectiv impotriva lor, este una dintre solutiile viabile, dar si aici toata lumea vorbeste de proces insa nimeni nu face nimic, trebuie sa existe o portita la orice. Cat despre inselaciune nu cred ca putem vorbi, pentru ca noi toti citim un contract si il semnam cu mana noastra, iar ei se obliga sa ne asigure o sedinta foto pentru un album foto la care noi nu participam, deci daca citim sa intelegem contractul lor nu prea avem probe de inselaciune, insa si asa noi toti cei de aici vrem sa ne recuperam banii si atat, punct.

      Ștergere
    2. Si eu am fost pacalit de ei. Vreau sa merg odata cu dumneavoastra sa depun plangere la politie daca vreti

      Ștergere
    3. Vă tin la curent. Săptămâna viitoare vă dau detalii si nr de tel ca sa vorbim.

      Ștergere
    4. Am fost păcăliți și eu, însă pe lângă contractul dubios, am înregistrat convorbirea cu vulpea aceea de femeie și în plus pe spatele contractului ea, cu mânuță ei, mi a scris promisiunile financiare mirobolante în totala contradicție cu însăși contractul. Avocatul îmi spune ca e o probabil bună în instanta împotriva lor. Mai vine cineva cu mine? Ella Radu 0721 40 40 48

      Ștergere
  69. A fost cineva dat in judecata de ei? Adica dat in judecata pe bune..nu doar sa primeasca mesaje de amenintare.

    RăspundețiȘtergere
  70. Terminati cu datul in judecata de catre ei ... care ei ? waggish photo ma tot ameninta pana cand s au plictisit si si-au schimbat firma in uploaded am fost iar pe acolo si m au selectat iar le-am ascultat balivernele de la aceleasi zdrente si le-am zis pas, asa ca multumiti-va cu cat v-a luat nu le mai raspundeti la tel. si asteptati sa se infiinteze noua firma ..:)))

    RăspundețiȘtergere
  71. MI am luat-o si eu azi...ce putem face ca sa ne recuperam banii??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu.. Dar am înregistrat conversația cu individuale alea. Și din fericire, pe spatele unei file semnate și stampilate de mine și de una din individe, toate promisiunile lor mincinoase. O analiza grafologica, plus înregistrarea ar trebui sa fie suficient pt a ii chema în instanta și a recupera, nu doar banii mei, ci și al tuturor celor tepuiti cu nerușinare!

      Ștergere
  72. DEȚIN INREGISTRAREA AUDIO A CONVERSATIEI DINTRE MINE ȘI IONELA VULPAS PE TEMA NECONCORDANTEI DINTRE PROMISIUNILE FINANCIARE ȘI CONTINUTUL CONTRACTULUI. AM FOST INSPIRATA SA II INREGISTREZ TUPEUL ȘI NEMERNICIA,.. CAM TÂRZIU ÎNSĂ. PE DE ALTA PARTE, PE DOSUL UNEIA DINTRE HÂRTIILE SEMNATE ȘI DE MINE ȘI DE EA, SUNT INSCRISE DE MÂNĂ.. CU MANA EI, A VULPII NERUSINATE, TOȚI PROMISIUNILE MIZERE PREMERGATOARE SEMNARII CONTRACTULUI. INREGISTRAREA AUDIO ȘI ANALIZA GRAFOLOGICA A SCRISULUI MIZERABILEI, SUNT SUFICIENTE PROBE ÎN INSTANTA, AȘA-I?? TEL MEU 0721 40 40 48, ELA RADU.

    RăspundețiȘtergere
  73. In cazul in care am făcut deja albumul foto,au motive sa ma dea in judecată pentru a plăti toata taxa?

    RăspundețiȘtergere
  74. AM PATIT-O SI EU, DAR CAND M-AM DEZMETICIT AM PORNIT BUTONUL DE INREGISTRARE AL TELEFONULUI. PRIN URMARE DETIN O INREGISTRARE AUDIO DIN CARE REIESE CLAR PACALEALA. IN PLUS , PE DOSUL UNEIA DINTRE FOILE SEMNATE DE MINE SI DE INDIVIDA AIA NENOROCITA, EA INSASI, CU MANA EI, A SCRIS TOATE ABURELILE SI PROMISIUNILE FINANCIARE FANTASMAGORICE CU CARE NE-A PRINS PE TOTI. ASADAR O ANALIZA GRAFOLOGICA SI O COMPARATIE INTRE CEEA CE A SCRIS EA CA SA MA PACALEASCA SI CEEA CE SCRIE IN CONTRACTUL MINCINOS COMPLETAT TOT DE EA, PLUS INREGISTRAREA AUDIO ELOCVENTA POT FI SUFICIENTE PROBE PT CHEMARE IN FATA JUSTITIEI, ASA-I? PENTRU TOTI CEI CARE POT CONTRIBUI PLINI DE ELKAN:) LA PEDEPSIREA IN JUSTITIE A ACESTOR LEPRE, MA PUTETI CONTACTA LA 0721 40 40 48, ELA RADU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Ela, ți-am trimis mesaj și cerere de prietenie pe facebook. Din păcate sunt în aceeași situație ca tine și nu vreau să stau cu mâna în sân. Aștept răspunsul tău.

      Ștergere
    2. Ori.. am trimis eu solicitare către Mc pătrat.. Dar nu știu dacă ești tu.. :)

      Ștergere
    3. Sunt de acord sa ii dam in judecată! Daca porneste cineva acest demers ,ma alătur ca martor in instanta!ma puteti contacta aici:0730004796

      Ștergere
    4. Da, din pacate, am picat si eu in plasa lor la inceputul lunii iulie. Nici eu nu vreau sa stau cu mainile in sani: sunt de acord ca naivitatea (a mea si a altora) se plateste, dar nici nu pot fi de acord sa asistam cu totii, cu stirea politiei, la acest furt din buzunarul nostru. Pot fi contactata la 0745134403.

      Ștergere
  75. Azi am platit si eu 99,50 ron.Mi-au cerut si alti bani,dar nu le-am dat.Stiti,ulciorul nu merge de multe ori la apa,pentru ca se sparge.Va rog sa facem ceva,NU TREBUIE SA TOLERAM HOTIA!!!Sunt banii nostrii,nu am primit pentru ei nici un produs nici un serviciu.Bani pentru care noi chiar muncim!!Ganditi-va,ce sa facem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toleram! Haideți sa ne organizam și sa acționăm concret și eficient! 0721 40 40 48 e nr la care ma puteți contacta, pt ca probele ce le voi aduce împotriva lor sa ma susțină nu doar pe mine, ci și pe voi toți cei talhariti cu nerușinare! Ela Radu

      Ștergere
    2. Buna seara,

      Am citit tot ce am gasit pe forumuri despre aceasta "agentie".Sa inteleg ca "am luat teapa"?Nu-mi vine sa cred ca mi se intamla asa ceva.Deobicei sunt foarte precauta,dar cand am vazut ca se "lasa "cu bon fiscal si contract,am continuat sa accept "frumoasa poveste".OK...AM LUAT TEAPA!Ce fac mai departe?Am semnat contract si am platit inscrierea 99 ron rin care mi-au promis o sedinta de make up in Mall Afi si dupa care imi restituie suma de 99 ron si imi si platesc sedinta foto cu 175 ron.Ce fac mai departe?Merg la acea sedinta sau direct la politie sau ce alta solutie mai exista in acest punct?Alexandra

      Ștergere
    3. Si eu am luat teapa astazi! Ai ajuns la programare?ti-au restituit banii?

      Ștergere
  76. Ce facem cu agentia din Timisoara ? Ne mai recuperam banii ? Sau trebuie sa-i actionam in justitie ? Timisorenii sunt oameni de caracter, haideti sa facem ceva ! Radu Blagoev

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna ziua ! Sunt mama a doi copii pe care i-am inscris in Timisoara, spuneti-mi va rog frumos, chiar nu se face nimic pentru copii ? Este chiar o teapa ? Nu pot sa cred ca nu voi participa la nici o sedinta foto, rusine !

    RăspundețiȘtergere
  78. Ieri am fost la "birou" la ei și erau acolo doi părinți cu un copilut de vreo 3 anișori... Veniseră să-și facă pustiul vedeta.. Oameni inocenți, încrezători, condiție medie, care pot fi tentați cu câștigurile promise în van, Oameni ca noi toți ceilalți care am fost tepuiti. Ii priveam cu coada ochiului și ma intrebam cum sa i avertizez înainte sa arunce banii în buzunarele acestor răufăcători. Și cum tot discutam în contradictoriu cu ăștia pe tema contractului mincinos, ca prin minune a mai apărut o fetiscana strigându le ca sunt niște mincinoși și nu-și respecta promisiunile. Și cum toată atenția grupului de răufăcători s a focusat asupra fetei, m am întors către părinții aceia și le-am făcut semn sa plece. Bărbatul a înțepenit neștiind ce sa creadă. Pt ca nu intraseră în biroul "directoarei" Vulpas am estimat ca nu apucaseră sa piardă banii, deci mai erau șanse pt ei sa plece cu banii acasă și sa i investească în buna creștere a copilului, nu sa ii irosească în buzunarele acestor tâlhari la drumul mare. M am întors doar o clipa către acești părinți apoi am continuat la unison cu fata ce tocmai apăruse, reproșurile la adresa lor și a minciunilor lor. Am văzut însă ca încă nu îndrăzneau sa se miște de acolo. M am mai întors o data către ei și le am făcut un semn și mai ferm sa plece imediat de acolo. Abia acum au reacționat, bărbatul și a luat copilul în brate și au ieșit repede strecurându-se prin spatele meu cat mai strigam hoților ca sunt hoți. M a m am bucurat ca au scăpat de jaful ce li se pregătea, intre timp Vulpas a început sa ne înjure, iar o un tip masiv m a împins afara. Va povestesc aceasta faza în ideea ca voi toți cei care postați aici va veți mobiliza, ma veți suna și vom face împreună ceva sa stopam aceasta escrocherie nerusinata! 0721 40 40 48, ELA RADU... PS. CEI DE LA "AGENTIE" CITESC ACEST BLOG!... mi au spus ieri PROBABIL SE TEM ȘI ATUNCI VERIFICA PERIODIC NIVELUL NOSTRU DE SUPORTABILITATE A INSELATORIILOR LOR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta trebuie sa facem mereu. Mie personal azi nu mi-a fost deloc frica de ei, probabil de la nervi si adrenalina, dar ma gandesc acum ca singura nu m-as duce acolo. Astazi m-a impins si a pus mana pe mine acel om MAREEE si abia dupa ce am plecat am realizat ce s-a intamplat. Vreau sa facem un grup mai mare pentru ca altfel suntem expusi( am mai citit un comentariu pe grupul de facebook cum ca cineva a fost scuipat de unul din indivizi)

      Ștergere
  79. Am fost si eu pacalita de ei acum 3 saptamani, dupa o saptamana cand am aflat de blogul acesta am mers la ei sa vorbesc despre recuperarea banilor. Au ras in fata mea, mai au si tupeu sa-mi spuna sa aduc politia si televiziunea, orice vreau eu ca nu le frica de nimic... Atunci nu m-am prezentat si nu stieau numele meu. Dar suprinzator astazi am fost sunata de ei ca sa vin maine la magheru pentru sedinta foto (am platit doar taxa de inscriere, nam semnat contract). Am prefacut ca nu stiu nimic de pacaleala si totul in regula, deci am facut programare pentru maine. Acum nu stiu ce trebuie sa fac acolo, nam cu ce sa inregestrez. Poate cineva vrea sa mearga cu mine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Ai fost unde te-au chemat? Cum a decurs intalnirea?

      Ștergere
  80. Astazi am patit-o si eu cu prietena mea la Unirii. Ne-au acostat frumos de pe strada, cred ca se cunoaste deja modoul de operare nu are rost sa dezvolt. Ideea e ca noi impreuna am pierdut 100lei pentru ca eu nu aveam bani la mine si a platit doar prietena mea. Simt nevoia sa mentionez ca am banuit in permanenta ca este ceva putred la mijloc, totul era prea frumos sa fie adevarat, nu aveau nicio reclama mare cu numele firmei, voucher-ul pe care il ofereau pe strada il cereau inapoi... totusi calmitatea cu care ne vorbeau domnisoarele de acolo ne dadeau un strop de incredere. Nu ne-au lasat nici macar o secunda sa vorbim intre noi, sa ne sfatuim. Eu am vrut neaparat sa caut pe net firma inainte pt ca stiu ca pe net gasesti orice doar ca nu aveam semnal in subsolul ala nenorocit. Pana sa iau telefonul prietenei mele sa dau un search pe google ea deja era chemata in biroul "directoarei". Cat a stat ea acolo(din ce mi-a povestit ulterior, i-a vorbit destul de urat), am gasit si acest forum, am intrat peste ele in birou si a mzis ca gata plecam. Directoarea aia nenorocita a inceput sa faca scandal, ca banii sunt nereturnabili, sa plecam imediat ca nu am niciun drept sa intru asa la ea in birou, si de nervi am luat originalul conventiei pe care a semnat-o prietena mea si am plecat. Intre timp am realizat ca prietena mea nu a venit dupa mine, si m-am intors dupa ea. Era un mare scandal toti urlau sa vina psihopata inapoi cu originalul(adica eu), le-am zis ca l-am aruncat, si in momentul ala o namila de om, mai negricos(fara discriminare), a sarit la mine m-a tras de urechi ( :))) ma certa intr-un fel ) , l-am impins amandoua si am plecat. Nu stiu cat de mult conteaza pt ei acel original, dar aparent s-au enervat foooarte rau ca l-am luat. Din cate am inteles de aici, politia nu face nimic, si ei stiu asta pt ca ne-au spus asta. Stiu, e vina noastra, ca suntem fraiere si am cazut in capcana, si nu am gandit suficient de mult la momentul respectiv desi ni se parea dubios, dar asta e. Noi impreuna am pierdut doar 100 lei(din cate vad sunt alti oameni mult mai nefericiti ca noi), si chiar nu este vorba de recuperarea banilor. Suntem dispuse clar sa facem absolut orice demers posibil sa ii demascam sa nu mai pateasca si altii la fel ca noi sau mai rau. Nu e normal ce se intampla si vreau sa fac orice imi sta in putinta sa le fac rau, pentru ca si ei la randul lor fac mult rau in jur. Am gasit cateva nr de telefon pe aici o sa va contactez sa vedem cum facem. Eu nu prea as vrea sa-mi las nr de telefon mai ales ca probabil ei citesc aceste comentarii si nu as vrea sa ma sune.

    RăspundețiȘtergere
  81. Azi in Timisoara, maine-n toata tara ! Haideti timisoreni sa-i alungam din orasul nostru pe cei cu agentia de modele din centru, sunt nistr escroci care ne-au luat banii. Daca nu facem noi ceva pentru noi sa stiti ca nici altii nu o vor face, sta in puterea noastra sa facem o revolutie de amploare in Timisoara, haideti in centru la ora 17:00 in fata asa zisei agentii sa ne mobilizam, ce spuneti ? Nu va fie frica, nu se poate intampla nimic rau, sute si mii de timisoreni trebuie sa faca ceva pentru acest oras, am vazut ca si primarul Robu care vrea sa castige si anul acesta primaria este implicat in afacerea asta cu agentia de modele, sunt o gramada de articole pe tema aceasta in presa locala, nu ii este rusine sa mai apara in fata noastra, a timisorenilor ? Vom ajunge de rasul lumii, din orasul florilor cum eram pana nu demult in orasul escrocheriilor in frunte cu institutia primariei si in particular a primarului Robu. Nu va este rusine sa-i tineti sub aripa d-voastra pe acesti hoti legali ? Robu nu merita sa mai castige primaria acestui oras !

    RăspundețiȘtergere
  82. Si eu am semnat contractul ala .Si am primit mesaj ca albumul foto si contractul meu sunt la un birou de avocatura pentru a le achita in instanta restul taxei.Credeti ca se va ajunge la asta sau actionează doar la intimidare?

    RăspundețiȘtergere
  83. Dimineata am sa merg la politie si depun plîngere impotriva lor

    RăspundețiȘtergere
  84. Si ii mulțumesc încă odată lui Dumnezeu ca dau search pe google si cand îmi cumpăr pasta de dinti. Azi m-a abordat si pe mine o duduie la unirii, spunându-mi ce frumușica sunt si ce sansa ma așteaptă. Ego-ul meu e hrănit destul, dar totusi eram curioasa cum se mai manifesta schemele astea. Acum 5 ani cand am ajuns prima data in Bucuresti eram muuult mai naiva, si slava Domnului nu aveam niciun ban de dat la hăitași de ăștia, pana m-am prins cum sta treaba. Am coborât azi , analizând încăperea, panourile, pozele, tot ce poate da de bănuit. Cum spunea cineva mai sus, nici nu te gândești ca asa ceva se poate intampla la Unirii. Dupa cateva minute de așteptat, vine o tanti bruneta , care începe si îmi povestește exact despre ce e vorba. Ma învârt in domenii care mi-au permis de-a lungul timpului sa văd cam cu ce se mănâncă barterul, promovarea de produse si ce zic ei ca fac. Am întrebat direct ce presupune din partea mea aceasta colaborare. Mi-a explicat încă odată , si i-am zis direct ca sunt multe firme de genul, care trag Tepe maxime, si atunci tipa a început sa zică cum ca exista 3 tipuri de agenții: de publicitate, de casting si de modelling, si sa explice ca interesul lor consta in comisionul primit de la clienți, de 30%, si ca taxa de înscriere e pt a garanta ca noi ne prezentam la ședințele foto, pentru ca ei înainte de aceste ședințe trebuie sa achiziționeze produsele, sa plătească fotograful , serviciile etc. Clasica manipulare de sales, mi-a indrugat un ditamai discursul care de fapt nu mi-a răspuns deloc la întrebarea mea inițială, vizavi de veridicitatea lor. Mi-a arătat contractul , am reținut numele companiei, i-am spus ca momentan sunt in graba , si ca nici Bani nu am. Am întrebat pana la ce ora sunt ei acolo, m-a întrebat ea la ce ora pot veni , i-am zis ca in 2 ore( again, tehnici de persuasiune- nu răspunzi ci pui alta întrebare, pentru a fi in controlul conversației). Mi-a spus ca ma așteaptă si ca nu voi regreta. Am plecat uitându-ma la părinții cu copii, la tinerii de acolo, care mai mult ca sigur vor pierde bani grei. Mergand spre metrou am dat search si am ajuns aici. Am citit si mi-a părut bine ca sunt o sceptica si o zgârcită.
    Întrebarea mea e... Exista totusi cineva care a facut ședinta foto? A beneficiat de ce i s-a promis?
    Oamenii de genul din păcate exista doar din cauza ca exista public pt ei, exista oameni sa le cada in plasa...

    RăspundețiȘtergere
  85. Am patit-o si eu in timisoara, am platit 100 euro, mai am ceva sperante de recuperare a banilor, din cate vad pe aici nu se va intsmpla nimic, banii pierduti, chiar exista tzepe cu acte in regula ? Nu pot sa cred ca am pierdut banii !

    RăspundețiȘtergere
  86. Si eu am patit.o. Dupa ce am intrat pe forum, m.am dus sa imi cer banii si au spus ca sunt vorbe la dusmanie pe.aici si ca oricum banii nu se pot returna

    RăspundețiȘtergere
  87. Eu am facut sedinta foto pentru album si m-au contactat sa ridic albumul si sa platesc diferenta, daca nu merg sa le mai dau banii ce se poate intampla ? Dupa ce am intrat aici si am citit comentarii nu vreau sa mai platesc nimic, sunt totusi curioasa daca au realizat albumul foto si daca este adevarat ca l-au printat, eu ma gandeam ca nu se dau nici albumele,ideea este ca nu vreau sa mai platesc nici un ban, si asa le-am platit aiurea 100 euro.

    RăspundețiȘtergere
  88. Niste escroci care te racoleaza de langa statia de metrou Unirii (Bucuresti) si iti baga pe gât niste " oferte " de nerefuzat, promițându-ti ședințe de makeup etc o data pe luna timp de un an , in schimbul sumei de 100 de lei. Le dai banii (care cică iti sunt returnati la prima sedinta la care participi)si urmeaza sa te sune ei pt a aranja intalnire. Bineînțeles ca nu se intampla nimic după ce achiți taxa , "conventia" pe care ti-o dau neavand nicio valoare.

    RăspundețiȘtergere
  89. Eu sunt din timisoara, am achitat niste bani pentru niste asa zise servicii, m-au contactat ulterior pentru o sedinta foto, nu cred ca voi participa, dar spuneti-mi va rog, chiar este adevarat ce se scrie aici ? Adica iti trag tzepe asa direct, pe fata ? Cu bon fiscal ? Incredibil unde sa ajuns !

    RăspundețiȘtergere
  90. http://observator.tv/social/parintii-a-zeci-de-copii-care-aspirau-la-o-cariera-de-modeling-inselati-de-o-agentie-de-casting-179167.html

    RăspundețiȘtergere
  91. Au aparut la toate televiziunile si tot degeaba, probabil ca noi suntem fraieri, cei care semnam, pentru ca altfel de atata timp erau inchisi cu afacerea, atentie mare ca este plin orasul de agentii de genul.

    RăspundețiȘtergere
  92. Eu nu inteleg ce tupeu au sa se mai prezinte cu o asa mandrie Carmen Lazar nemernica nu te lasa sa respiri iti indruga tot felul de promisiuni numai ca sa semnezi contractul nu ma lasat sa intru pe internet sa caut despre firma pt ca stia ca este plin netul de oameni tepuiti luni ma duc la politie nu se poate asa ceva in centrul Bucurestiului

    RăspundețiȘtergere
  93. Va duceti degeaba la politie, faceti sesizare si tot degeaba, eu am mai si fost luata la misto de politisti, cica v-ati luat-o si d-voastra ? Politia stie dar nu face nimic, adica ei considera ca totul este legal atata timp cat sunt actele semnate de ambele parti, tot cu Carmen Lazar am avut si eu de-a face,acelasi discurs obositor pana scoatem banii,asta este, am acceptat si trebuie sa ne asumam faptul ca suntem fraieri cand semnam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Politia a inceput lucrul la un dosar penal in cazul lor.Cei care v-au luat la misto va asigur ca nu sunt cei care se ocupa de caz,sunt doar politistii de la poarta.Va merge incet pentru ca asa e in Romania dar eu zic ca plangerile in numar cat mai mare ajuta.Daca veti scrie in plangere ca va doriti banii inapoi politia va va raspunde sa-i dati in judecata pe civil ceea ce inseamna bani si timp pierdut pt ca firma oricum isi schimba numele in maxim 1 an.In plangere trebuie scris ca doriti verificarea amanuntita a firmei si daca isi plateste contributiile la stat.Povestiti cum vi s-a intamplat in detaliu si scrieti ca ati fost escrocati.Haideti sa nu mai raspandim peste tot ideea ca nu trebuie depusa plangere.

      Ștergere
  94. Doamna Ioana(Unirea) este cea care m-a "facut" si desi la un moment dat mi s-a parut ceva suspect si am tot pus intrebari legate de contract, m-a asigurat ca pot apela la forta majora daca nu pot onora contractul. Astept sa ma sune vineri cand ar trebui sa fie programata sesiunea foto. Eu intentionez sa vorbesc cu un avocat, sa actionez in instanta, a mai facut-o cineva? Ca inteleg ca sesizarile la politie nu au nici un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  95. Am si eu o intrebare. Situatia este urmatoarea: am fost tot asa acostata de astia pe strada la unirii. Am pus botul la acea taxa de 100 de lei pentru activitatea de makeup iar dupa am fost dusa intr-un birou dubios sa semnez si acel contract de promovare. Mi s-a parut foarte fishy asa ca am vrut sa caut mai multe informatii despre firma. Nu am putut pentru ca internetul nu mergea.nu aveam semnal deloc. Asa ca am rugat-o pe doamna sa ma lase sus sa ma consult cu cineva.nu prea i-a convenit, dar in cele din urma m-a lasat, dar mi-a cerut buletinul, pe care, din cretinism, i l-am dat. Am cautat informatii despre firma. Si spre norocul meu nu am mai fost jupuita de 380 de euro datorita acestei pagini. Multumesc mult de tot. Am totusi o retinere. Credeti ca pentru faptul ca i-am dat buletinul as putea sa patesc ceva? Eu cand am intrat in incaperea dubioasa am vazut-o ca incepuse sa completeze contractul dar nu am semnat nimic. I-am zis ca m-am razgandit si am plecat repede.nu am vrut sa am de a face cu indivizii aia dubiosi. Credeti ca as putea avea probleme? Sa imi falsifice semnatura sau ceva? Nici nu stiu cat a completat din contract. Poate nu a luat toate datele. Sper sa nu ma trezesc cu cine stie ce cacat. Am plecat repede si nici nu m-am gandit sa ii zic ceva sa il rupa... chiar n-am gandit in momentul ala.Aveti vreo idee daca as putea intra in belele din cauza asta?

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna astazi am fost la Piata Unirii si un baiat mia oferit un pliant daca sunt interesata sa particio la un curs de machiaj si la o sedinta foto iam spus ca ma grabesc si a insistat pana la urma am acceptat si am intrat intr.o incapere la subsol acolo a venit o fata si mi.a vorbit de niste produse si daca vreau sa particip trebuie sa platesc o taxa de 100 de lei ..la inceput nu am vrut dupa am acceptat si ca voi fi sunata in cateva zile ca astazi se fac inscrierile...deci sa inteleg ca am luat o teapa ??? ...

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna sunt Roxana si EU am semnat contractul acuma 4 zile EU va propun sa facem UN protest in Piata unirii toate fetele din Timisoara care au picat in plasa lor si sunt de acord cu mine ma cautati pe fb.. Bonculescu Roxana si vorbim.. astept mesajul vostru..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca e un grup pe Facebook cu tepuiti din Timisoara: https://www.facebook.com/groups/1135215156520792/

      Ștergere
  98. Si eu am patito azi.100 lei taxa de inscriere si 100 euro pt contract ca leam spus ca nu am mai mult pe card.miau zis ca vor veni in giurgiu sa pozez pt album si ca imi voi recupera banii.directoarea e foarte bine pusa la punct.adica chiar daca vede ca esti nehotarat in a plati banii face tot posibilul sa te convinga sa platesti macar o parte din ei.e strigator la cer pt oamenii de rand ca noi pt ca numai noi stim cum am trudit banii aia.si iar e strigator la cer ca pacalesc atat de multi oameni si nu se intampla nimic.numai impreuna putem schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  99. Aceasta "firma" mi-a adus si mie o paguba de 600 RON vineri pe strada Mercy, Timisoara. Cand mi-am dat seama de asta, le-am spus ca doresc rezilierea contractului, au spus ca nu se poate si ca sunt obligata sa platesc valoarea integrala a contractului, adica 1200 euro. Tin sa mentionez ca au figurat sub numele de Uloaded Faces Entertainment si Photolithography, Almas Irina prezentandu-se ca fiind "directoare". As fi dispusa sa ma implic in orice actiune (legala) impotriva lor. Propun sa ne adunam mai multi, sa strangem o suma de bani si sa platim un avocat bun care sa ne reprezinte in instanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un grup pe Facebook cu tepuiti din Timisoara: https://www.facebook.com/groups/1135215156520792/ . Luati legatura cu ei si organizati-va!

      Ștergere
    2. ati platit sau ce ati facut?>

      Ștergere
  100. Buna ziua,ma numar printre cei multi pacaliti am dat 200 lei si 100 de euro ieri pentru cei doi copii ai mei si tot la Unirea.Astazi m-am intors la ei in acel subsol la acea doamna"director"pentru rezilierea contractului lovindu-ma de un "NU SE POATE' i-am spus ca nu plec pana nu rezolv situatia acestui contract ca eu nu doresc sa merg mai departe cu poze, album si vreau sa vorbesc cu manager-ul venit un domn'MANAGER' i-am povestit situatia mea si l- am rugat sa rezilieze contractul avand in vedere ca nu au trecut 24 de ore de la semnarea contractului.Raspunsul lui a fost:trebuie sa achitati diferenta de 290 euro faceti cerere de reziliere si asteptati...evident ca eu nu am facut asta am vorbit la telefon cu o doamna pagubita si ma sfatuit sa merg la sectia 10 de politie sa depun o plangere ceea ce am si facut.Nu cred ca se va rezolva ceva dar daca se fac adunari impotriva lor va rog sa anuntati aici!!!!Multumesc.









    RăspundețiȘtergere
  101. Din fericire (dc se poate spune asa) am platit doar 100 lei! Pentru ca totul mi s-a parut super dubios la partea cu contractul, am vrut sa fac scandal pe loc, dar fiind constienta ca ma aflu intr-un birou la subsol mi-a fost teama sa nu patesc ceva! La inceput mi s-a parut funny partea cu machiatul,coafatul pentru ca sunt constienta ca sunt o tipa foarte frumoasa si nu m-am simtit mintita in legatuar cu asta...dar de aici pana a mi se spune de "directoare" ca poate ajung o MARE VEDETA e departe!!! Iar sumele fabuloase pe care le voiau de la mine!!! Mi-am dat seama ca e vrajeala, dar mi-a fost frica sa actionez...vazusem si gorila din "biroul" initial... DAR TREBUIE RASI!!! Eu am "cunostinte" si poate le umflam botul!!!

    RăspundețiȘtergere
  102. Da...am sunat la acest nr. de tel. 0747 697 716 gasindu-l pe un site unde este inregistrata aceasta firma si mi-a raspuns o femeie cu accent moldovenesc, desi initial mi-a dat impresia ca este o tiganca(fara a fi rasist) pentru ca aveam curiozitatea sa vad cine raspunde. Deci, acest nr. de contact nu are nicio legatura cu aceasta firma fantoma, de altfel!!! Rusine si site-urilor care posteaza fara sa verifice!!! Teapa, teapa, teapa!!! Ar merita impuscati in plina strada cei care "conduc" aceasta firma si profita de sufletele gingase ale tinerelor...

    RăspundețiȘtergere
  103. Deh...am luat si noi teapa azi in Tm. Nu gasesc grupul pe FB, as vrea sa ader. Si tot nu mi-e clar, noi am semnat o convenție, am dat 100 si urmează sa ne sune. Ce urmeaza? Mai cer bani, nici nu suna? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  104. Atentie mare ! Doamna Carmen Lazar opereaza mai nou in Timisoara ! Dupa ce am vazut comentarii la adresa acestei doamne mi-am dat seama ca si eu am facut cunostinta cu ea, inalta, eleganta, bruneta ( vopsita ) a incercat sa ma convinga sa platesc 400 euro, din fericire am avut doar 100 euro si dupa lungi insistente a acceptat si atat, pe moment nu mi-am dat seama ca este o escrocherie dar am intrat aici si am vazut ca am cazut in plasa. Aveti mare grija in Timisoara !

    RăspundețiȘtergere
  105. Sa inteleg ca nu este posibil sa te dea in judecata? Mesajele alea chiar sunt doar la intimidare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au dat pe nimeni in judecata agentiile astea. Ei actioneaza doar la intimidare.

      Ștergere
    2. am primit o notificare si nu stiu ce sa fac

      Ștergere
  106. Si eu am patit sa merg la ei si m-au sunat sa dau o parte din Bani ptr album mam dus anpc am depus o plangere si nu mam mai presentation la ei vreu sa stiu daca cineva o patit ceva cu uploaded entertainment

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,am patit-o si eu chiar ieri,5 iulie, promisiuni multe si frumoase pt baietelul meu de aproape 3 ani. Azi la 17.00 avem asa-zisa sedinta foto, as vrea sa ma duc sa vad ce se intampla. Trebuie sa facem ceva..macar sa ii oprim dk banii nu ii mai putem recupera.

      Ștergere
  107. si eu am patito cu ei dar acum mi-au trimis album foto cu o notificcare sa platesc in termen de 5 zile daca nu pot sa ma dea in judecata as vrea un sfat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit si eu albumul acasa impreuna cu notificarea de plata si copie dupa contractul pe care l am semNAT IN MARTIE!Oare chiar pot merge mai departe?Atata timp cat inca nu ia oprit nimeni desi s_au depus atatea plangeri!.
      Nu exista nici un avocat pe forum?Sa poata lamuri situatia/?

      Ștergere
    2. Lasă mi nr tău, si eu sunt în aceeași situație.

      Ștergere
  108. ieri a patit si fiica mea la fel, a fost pacalita si a dat 100 ron.Azi vreau sa merg la politia de care apartine magazinul unirea, trebuie sa facem ceva, sunt xonvinsa ca vor cadea in plasa lor si altii de acum inainte.Ceva trebuie facut, am si un avocat cu care ma intalnesc azi sa ii spun cazul.Iar acel Catalin'' care a pacalit-o pe fiica mea, daca citeste acum ii transmit ca l-am blestemat sa isi cumpere lumanari cu utimii banuti din bursa de elev a fiicei mele.

    RăspundețiȘtergere
  109. azi am trimis politiei romane o petitie online atasand si acel contract fals si bonul doveditor ca fiica mea le-a dat acelor impostori suma de 100 Ron.Tepari, sfarsitul va este aproape, lumanari sa va cumparati cu banii furati.

    RăspundețiȘtergere
  110. Si eu am picat in plasa lor. Trimite-ti mail la magazinul Unirea si la agentii de presa. Cu cat se strang mai multe mailuri si plangeri cu atat mai bine. Daca vreti sa o deranjati de Lazar Carmen Nela sa-i spuneti cateva urari de bine : 0765-615 806(am gasit numarul ei pe internet, are un PFA)
    Cred ca ar trebui sa strangem cat mai multi oameni care au fost pacaliti de ei si sa mergem peste ei sa le blocam activitatea,sa le spunem oamenilor pe care incearca sa-i abordeze ca sunt niste tepari.

    RăspundețiȘtergere
  111. Da da. Scandal la magazinul unirea la administrație. In toate cazurile sau dat banii înapoi.!

    RăspundețiȘtergere
  112. Nu mergeti la administratia magazinului unirea pentru ca sunt mana in mana cu ei, eu an fost si mi-am dat seama ca au legaturi si nu rezolv nimic, singura varianta este sa existe procese intre fiecare client si firma, sa fie cat mai multe procese, eu an demarat actiuneacu un avocat bun si cu siguranta voi avea castig de cauza. Recomandarea este sa-i dam in judecata cat mai multi, cat mai multe procese pentru firma lor si o sa ne recuperam banii 100 %. Eu am de recuperat din iunie 200 euro plus 100 lei. Nu este o suma atat de mare, insa sunt banii mei pe care-i vreau inapoi, pentru ca m-am simtit pacalita. Deci oameni buni incercati sa-i dati in judecatasi o sa vedeti ca aveti castig de cauza, ei pe asta mizeaza ca lumea nu ii va da in judecata pentru sume de cateva zeci sau sute de euro. Haideti sa le aratam ca noi nu suntem fraieri, actionam si castigam. In orice alta varianta gen politie, OPC cu atat mai mult administratia de la unirii este pierdere de timp, nu rezolvati nimic, luati sfatul meu si haideti sa fim cat mai multi in procese cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  113. Mi se pare cel putin absurd ca toata lumea sa se vaite pe internet si sa nu se organizeze o comisie de control potrivit atator plangeri.daca atatia oameni au fost prejudiciati cum este posibil ca organele in drept sa nu se sesizeze?cum functioneaza o firma daca ea este fantoma?cum are dreptul sa existe cand atatia oameni isi plang banii?cine este in spatele acestor actiuni si de ce sunt tolerate?oare sa nu existe chiar nimeni zdravan la cap in tara asta?nimeni care sa si faca datoria? Atunci înseamnă ca traim mai rau decat in jungla!Dumnezeu sa ajute oamenii pagubiti iar acestor talhari sa li se aplice pedeapsa cuvenita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stati linistiti ca organele statului, din surse sigure va spun ca au fost in control, dar cum totul este "legal" nu au ce sa faca, spun "legal" pentru ca undeva ei sunt la limita legii, dar nu o incalca, noi cei pagubiti suntem cu totii vinovati ca semnam ce ni se pune in fata, deci suntem de acord, eu una m-am obisnuit cu ideea ca am pierdut banii, chiar daca la inceput am crezut ca ii voi recupera, dupa ce am fost la politie si la opc mi-am dat seama ca pe langa banii respectivi, 200 euro plus 1 milion mi-am pierdut si timpul degeaba, aveti mare grija ce semnati, cititi cu atentie fiecare paragraf din contract, pentru ca eu am semnat fara sa citesc ! Doamne ajuta!

      Ștergere
  114. BUna ziua , astazi tocmai am fost pacalita de aceasta firma cu suma de 1000 de lei , ce e de facut ca sa scap definitiv de ei. Nu ma intereseaza banii cat sa scap de orice litigiu cauzat de nerespectarea conditiilor din contract , mi-au facut programari si toate cele , dar vazant comentariile de pe acest blog , realizez ce greseala mare am facut in graba mea , nu vreau sa ajung in tribunal cu ei si nici sa fiu nevoita sa platesc cei 900 de lei pe care ar trebui sa-i platesc in decurs de doua luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Staţi liniștită,nu va pot face absolut nimic nici în instanta nu va pot da și nici bani nu va pot obliga să mai dă-ţi pentru ca sunt firme fantome.Daca ar încerca să vă dea în tribunal asta ar însemna să se autodenunte singuri.Mergeti la ei și faceți scandal sa va dea bani înapoi știu multe cazuri în care asa și-au recuperat banii

      Ștergere
  115. rusine poitiei romane ca NU FACE NIMIC !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  116. Și-au schimbat denumirea in ,, artemis academy,,

    RăspundețiȘtergere
  117. Tocmai ce am platit si eu 500 lei la aceasta firma de tepari, mai si scrie la intrare Academia de Arta Uploaded, rusine celor care ar trebui sa ia masuri, traim intr-o tara de toata jena, nu este de mirare ca pleaca din ce in ce mai multi romani afara, felicitari oameni buni, aici totul este compromis, toate autoritatile statului sunt corupte !

    RăspundețiȘtergere
  118. În Târgu Mureș figurează sub numele de England Jobs for Romanian SRL

    RăspundețiȘtergere
  119. Si eu mi-am luat teapa la Tirgu Mures ! 300 euro, o sa ma duc peste ei, va spun sigur ca imi voi recupera banii !

    RăspundețiȘtergere
  120. Cimponeriu Ioan, Vulpas Ioana, lazar carmen, rogozea Oana, ciuntu maria etc. Toti au dosare in curs de cercetare! Încă nu stiu ce liber pregătește.

    RăspundețiȘtergere
  121. Extraordinar......astazi am luat si eu aceeasi teapa ca si voi,da,ei se numesc SC ENGLAND JOB FOR ROMANIAN SRL. Cred ca maine merg la ei sa-i strang de gat,nu pentru cei 100 de ron,banii sunt dati deja si pentru faptul ca sunt niste mincinosi ordinari si excroci. Imi si vine sa rad =)))))) le spuneam domnisoaarelor de acolo ca,, NU CUMVA SA FITI O FIRMA FANTOMA SI SA VA OCUPATI DOAR CU EXCROCHERII!" Ce sa mai spun , voi incerca sa merg maine la politie,sunt curioasa ce-mi vor spune.....

    RăspundețiȘtergere
  122. Mare teapa mi-am luat si eu in Targu Mures dar asta nu va ramane asa. Am platit 800 lei si imediat mi-am dat seama ca sunt tepari, nici nu am iesit din sediul lor si mi-au spus ca banii nu se returneaza decat in urma unei cereri de reziliere cu un preaviz de 30 de zile, pai ce noi astia tepuiti suntem fraieri ? Nici nu am depus cererea de reziliere pentru ca nu avea rost, oricum nu o sa le mai mearga mult pentru ca am fost la politie si la opc si am depus plangere impotriva lor !

    RăspundețiȘtergere