Facebook Code

02 decembrie 2015

Să ne unim cu toţii împotriva acestor escroci

Probabil aţi ajuns pe aceasta pagina dupa ce aţi fost interpelaţi pe strada sau in magazin de agenţi ai acestor firme de casting fantoma, fie ca se numesc Real Moment Management, SMG Agency, Photolithography, Eurotrip For Events, Vaingloriousness, Waggish Photo Moments, Quarrelsomeness, LM Cast, FM Cast, 4U Cast, GMM ... si aţi picat in plasa lor platindu-le diferite sume de bani, in funcţie de cat de mult v-aţi increzut in vorbele lor. A sosit timpul sa luptam mai serios impotriva lor. 

Haideţi sa ne unim cu toţii impotriva acestor escroci care inseala de ani de zile folosind metoda agenţiilor de casting fantoma. Completaţi formularul de mai jos si o sa fiţi contactaţi pentru pasii urmatori.

Un comentariu:

  1. Majoritatea celor ce au raspuns au fost pacaliti intr-un centru comercial Auchan, fie el Titan, Vitan sau Drumul Taberei. Cei de la Auchan ar trebui informati de practicile chiriasilor lor. Trimiteti povestea dumneastra pe mail la contact@auchan.ro asa incat sa stie si conducerea lantului de magazine ce firme gazduiesc!

    RăspundețiȘtergere